" />

Bemutatkozás

Az intézmény telephelyein a Sportközpont munkatársai végzik a kerületi sport- és szabadidős rendezvények szervezését, lebonyolítását. Ellátják a helyi szabadidősport, diáksport, utánpótlás nevelés és versenysport elősegítésével, valamint az úszásoktatással, nyári napközis táboroztatással, erdei iskolával, nyári táboroztatással és üdültetéssel kapcsolatos feladatokat, biztosítják a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feltételeket.
A sportszakemberek szervezik az önkormányzati fenntartású sportlétesítmények lakossági célú hétvégi nyitva tartását és télen a műjégpályák működtetését.
A Sportközpont céljai között szerepel, hogy minden kerületi lakosnak biztosítsa a lehetőséget és a megfelelő környezetet az egészséges élet kialakítására, a sportolásra, sporttevékenységek végzésére.

Vasgolyó utcai Sporttelep

A sporttelep hatalmas területtel, füves, fás környezettel várja a sportolni vágyókat. A területen füves labdarúgópálya, edzőpálya, salakos teniszpályák, petanque pályák és az ezeket kiszolgáló helyiségek találhatók.
Itt tartja edzéseit és a mérkőzéseit a REAC Sportiskola Sportegyesület és a Pestújhelyi Sport Club is, mely a pálya jó minőségét is igazolja.
Kiválóan alkalmas tenisz és labdarúgó sporttáborok szervezésére, valamint céges vagy magánrendezvények, szabadidős programok lebonyolítására.
Minden sportolni vágyót várunk szeretettel!

Kérdéseikkel az alábbi telefonszámokon, kollégáink várják hívásaikat.
Bérlés: Szim Dávid +36-70 520-1711
Információ: Magos László és Békési Tamás +36-70 198-4827

Letölthető bérleti díjak (XLSX)