" />

Bemutatkozás

Az intézmény telephelyein a Sportközpont munkatársai végzik a kerületi sport- és szabadidős rendezvények szervezését, lebonyolítását. Ellátják a helyi szabadidősport, diáksport, utánpótlás nevelés és versenysport elősegítésével, valamint az úszásoktatással, nyári napközis táboroztatással, erdei iskolával, nyári táboroztatással és üdültetéssel kapcsolatos feladatokat, biztosítják a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feltételeket.
A sportszakemberek szervezik az önkormányzati fenntartású sportlétesítmények lakossági célú hétvégi nyitva tartását és télen a műjégpályák működtetését.
A Sportközpont céljai között szerepel, hogy minden kerületi lakosnak biztosítsa a lehetőséget és a megfelelő környezetet az egészséges élet kialakítására, a sportolásra, sporttevékenységek végzésére.

Tanuszoda

A Tanuszoda 1981-ben épült a kornak megfelelő építési technológiával, nagyfelületű üvegezett szerkezettel.
Az uszodában egy 25m hosszú, 11m széles medence található, 95-140 cm közötti változó vízmélységgel, amely az úszás tanulása szempontjából ideális méretű. Az uszoda nemenként elkülönített öltözővel, zuhanyzókkal, mosdóval rendelkezik, az előtérben pedig hajszárítókat biztosítunk.
A Sportközpont saját úszástanfolyamot tart minden hétköznap délután 16 és 17 órai kezdettel. Minden 5 és 15 év közötti gyermeket várunk szeretettel tanfolyamunkra, melyre az alábbi telefonszámon lehet jelentkezni, az úszómestereknél.
A hétköznapi délelőtti órákban a XV. kerületi iskolák és óvodák tanévre előre elkészített beosztás szerint veszik igénybe az uszodát és az oktatást.
A nyári szünetben, napközis táborok helyszínéül is szolgál, de lehetőség van úszó táborokba való jelentkezésre is.
A hétvégéken szabadidős rendezvényekre az uszoda bérelhető, melyekre várjuk jelentkezésüket!

Információ, bejelentkezés: Buti István és Dyékis Ottó úszómesterek 06-30 791-1834

Letölthető bérleti díjak (XLSX)