" />

Bemutatkozás

Az intézmény telephelyein a Sportközpont munkatársai végzik a kerületi sport- és szabadidős rendezvények szervezését, lebonyolítását. Ellátják a helyi szabadidősport, diáksport, utánpótlás nevelés és versenysport elősegítésével, valamint az úszásoktatással, nyári napközis táboroztatással, erdei iskolával, nyári táboroztatással és üdültetéssel kapcsolatos feladatokat, biztosítják a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feltételeket.
A sportszakemberek szervezik az önkormányzati fenntartású sportlétesítmények lakossági célú hétvégi nyitva tartását és télen a műjégpályák működtetését.
A Sportközpont céljai között szerepel, hogy minden kerületi lakosnak biztosítsa a lehetőséget és a megfelelő környezetet az egészséges élet kialakítására, a sportolásra, sporttevékenységek végzésére.

Szántóföld utcai Sporttelep és Napközis Tábor

A Szántóföld utcai Sporttelep és Napközis Tábor az egész év folyamán számos feladatot lát el. Egyik fő feladataként otthont ad a Sportiskola SE csapatainak, amely edzése mellett bajnoki mérkőzéseit is itt játssza.
A szabad hétvégéken, éves szinten 10-15 nagyméretű rendezvény helyszínéül szolgál a sporttelep. A létesítmény bérelhető intézmények, vállalatok, egyesületek és magánszemélyek részére is. A helyszín sokszínűségének köszönhetően ideális sportnapok, esküvők, családi és munkahelyi rendezvények megtartására.
Az öthektáros területen a 68 x 105 m-es műfüves labdarúgó pálya mellett, strandröplabda-, kosárlabda-, kézilabda- és petanque pálya, valamint egy játszótér is található.

További információkkal az alábbi kollégáink várják hívásaikat:
- Bérlés: Szim Dávid +36-70 520-1711
- Gondnok: Czibak János +36-70 198-4825

Letölthető bérleti díjak (XLSX)