" />

Bemutatkozás

Az intézmény telephelyein a Sportközpont munkatársai végzik a kerületi sport- és szabadidős rendezvények szervezését, lebonyolítását. Ellátják a helyi szabadidősport, diáksport, utánpótlás nevelés és versenysport elősegítésével, valamint az úszásoktatással, nyári napközis táboroztatással, erdei iskolával, nyári táboroztatással és üdültetéssel kapcsolatos feladatokat, biztosítják a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feltételeket.
A sportszakemberek szervezik az önkormányzati fenntartású sportlétesítmények lakossági célú hétvégi nyitva tartását és télen a műjégpályák működtetését.
A Sportközpont céljai között szerepel, hogy minden kerületi lakosnak biztosítsa a lehetőséget és a megfelelő környezetet az egészséges élet kialakítására, a sportolásra, sporttevékenységek végzésére.

Gyermektábor - Siófok

A Siófoki gyermektábort 1996-ban vásárolta meg az önkormányzat, amely Siófok és Balatonvilágos között helyezkedik el. A szépen gondozott és a pedagógusok által jól áttekinthető strand mindössze 300 méterre helyezkedik el a tábortól.
A központi kőépületben található az ebédlő, a mosdók, illetve a zuhanyzók is.
A tábor összesen 75 fő befogadására alkalmas, 3 fős nagyméretű sátrakkal rendelkezik. A táborban, a főszezonban, keddtől-keddig tartó előre egyeztetett turnusokban üdülhetnek a gyermekek.
A tábor területén kisméretű focipálya, mini röplabdapálya, valamint ping-pong asztalok biztosítják a sportolási lehetőségeket.

Előszezon: május 15-június 15.
Főszezon: június 16-augusztus 31.
Utószezon: szeptember 1-szeptember 30.

Az iskolák részére napi négyszeri étkezést és az utazáshoz külön autóbuszt biztosít a Sportközpont.

Bérlés, információ: Szabó Lászlóné 06-30 737-1916
Gondnok: Rajczi Gábor 06-30 972-5629