" />

Bemutatkozás

Az intézmény telephelyein a Sportközpont munkatársai végzik a kerületi sport- és szabadidős rendezvények szervezését, lebonyolítását. Ellátják a helyi szabadidősport, diáksport, utánpótlás nevelés és versenysport elősegítésével, valamint az úszásoktatással, nyári napközis táboroztatással, erdei iskolával, nyári táboroztatással és üdültetéssel kapcsolatos feladatokat, biztosítják a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feltételeket.
A sportszakemberek szervezik az önkormányzati fenntartású sportlétesítmények lakossági célú hétvégi nyitva tartását és télen a műjégpályák működtetését.
A Sportközpont céljai között szerepel, hogy minden kerületi lakosnak biztosítsa a lehetőséget és a megfelelő környezetet az egészséges élet kialakítására, a sportolásra, sporttevékenységek végzésére.

Gyermektábor - Bernecebaráti

Az üdülő és gyermektábor a Börzsönyben, Bernecebaráti faluban található. A település közvetlenül a szlovák határ mentén fekszik. A tábor és a falu kiváló földrajzi elhelyezkedése folytán szép kirándulóhelyek találhatók mind a magyar, mind a szlovák oldalon.
Az elmúlt évben teljes körűen felújított üdülő és a gyermektábor egész évben üzemel és várja kedves vendégeit.
A tábor területén található főépületben egy három és egy hat ágyas apartman helyezkedi el, melyek saját mosdóval, zuhanyzóval és főzőfülkével rendelkeznek. Az udvarban faházak várják a táborozókat (6 db tizenkét ágyas és 2 db négy ágyas). A faházak mindegyike fűthető valamint vizesblokkal ellátott.
A tábor falain belül is sokféle szabadidős vagy sportprogram szervezésre van lehetőség melyhez labdarúgó-, kosárlabda- és röplabdapálya, pingpongasztal, terasz, kerti bútorok, tűzrakó hely áll rendelkezésre.
Táborozásra, üdülésre (erdei táborok, iskolai kirándulás) a főszezonon kívül előzetes egyeztetés alapján, tetszőleges időtartamra vehetők igénybe a faházak és az apartmanok.
A napi négyszeri étkeztetést és az utazáshoz a külön autóbuszt a Sportközpont biztosítja.

További információkkal az alábbi telefonszámokon kollégáink várják hívásukat.
Bérlés, információ: Szabó Lászlóné 06-30 737-1916
Gondnok: Menyhárt Józsefné 06-70 198-4824