" />

Bemutatkozás

Az intézmény telephelyein a Sportközpont munkatársai végzik a kerületi sport- és szabadidős rendezvények szervezését, lebonyolítását. Ellátják a helyi szabadidősport, diáksport, utánpótlás nevelés és versenysport elősegítésével, valamint az úszásoktatással, nyári napközis táboroztatással, erdei iskolával, nyári táboroztatással és üdültetéssel kapcsolatos feladatokat, biztosítják a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feltételeket.
A sportszakemberek szervezik az önkormányzati fenntartású sportlétesítmények lakossági célú hétvégi nyitva tartását és télen a műjégpályák működtetését.
A Sportközpont céljai között szerepel, hogy minden kerületi lakosnak biztosítsa a lehetőséget és a megfelelő környezetet az egészséges élet kialakítására, a sportolásra, sporttevékenységek végzésére.

Budai II. László Stadion

A Budai II. László Stadion a XV. kerület sportéletének központi létesítménye. A 7.000 fő befogadására képes, televíziós közvetítésre alkalmas világítással ellátott stadion, és a hozzá tartozó műfüves pálya ad helyet a REAC, az 1.FC Femina és a REAC Sportiskola utánpótlás csapatainak. 

A stadion füves pályáját körülölelő négysávos, salakos atlétikai pálya biztosít helyet az óvodás és iskolás futóversenyeknek, illetve a Czabán Általános Iskola és a Dózsa György Gimnázium testnevelés órái is itt kerülnek megrendezésre.
A központi épületben találhatók a sportközpont és a sportegyesületek irodái, a sport relikviagyűjtemény, a 26 fős ifjúsági szálló és egy előadó terem.
A melléképületben kondicionáló terem, büfé és klubhelyiség szolgálja ki a sportolókat és a vendégeket.
A "B" kategóriás (72x39m) - kisméretű lelátóval rendelkező műfüves pályán a Sportiskola SE korosztályos csapatai tartanak edzéseket, valamint számos villámtorna helyszíne is.
A pályák bérelhetőek, a stadion kiválóan alkalmas sportesemények lebonyolítására, sportprogramok rendezésére. Szívesen fogadunk minden érdeklődőt, nyitottak vagyunk új ötletek megvalósítására.

A bérléssel és egyéb információkkal az alábbi telefonszámokon, kollégáink várják hívásukat.

Elérhetőségek:
- Sportközpont irodák 06-1 306-4016
- Bérlés: Szim Dávid +36-70 520-1711
- Varga Attila gondnok +36-30 868-1012

Letölthető bérleti díjak (XLSX)