" />

Csokonai Művelődési Ház

Nyár? Akkor táborozz velünk! Június derekától augusztus végéig várunk különböző témájú táborainkkal! Lesz kézműves, kirándulós, számítógépes, táncos, görög és olasz kultúrát megjelenítő, barlangász és karate táborunk is.

Gyere, és nézz körül kínálatunkban!
Te melyiket választod?

A jelentkezés határideje a tábor kezdete előtti 3 hét, befizetési határidő: a tábor kezdete előtti 2 hét.

Online jelentkezés lap

Karate tábor - június 18-22.

karate 1Ha szeretsz mozogni, szívesen tanulnál karate fogásokat, vagy már ismerkedtél is ezzel a sporttal, táborozz velünk! Tradicionális és sport karate foglalkozásokkal várunk teremben és szabadtéren. A japán kultúrával is megismerkedünk, kézműveskedünk és külsős programokon is részt veszünk.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17. 000 Ft.

Társasjáték tábor - június 18-22.

unnamedSzeretsz játszani? Ha elmúltál 8 éves és szereted a társasjátékokat, a logikai fejtörőket és nem ijedsz meg egy kis kreativitástól sem, akkor köztünk a helyed! Minden délelőtt versenyzünk, ahol akár ajándékokat is nyerhetsz, délutánonként pedig szabadidős programokkal színesítjük a hét öt napját.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17. 000 Ft.

Számítógépes tábor - június 18-22., július 2-6., augusztus 27-31.

Számítógépes táborSzeretsz számítógépezni, stratégiai játékokkal játszani, de új dolgokat is tanulnál? A táborban készségfejlesztő játékokkal játszunk, filmet és zenét vágunk, és minden téged érdeklő számítástechnikai témát átbeszélünk, ami az informatika órából kimarad.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17. 000 Ft.

Barlangász tábor - június 25-29., augusztus 13-17.

barlangasztaborSzívesen járod a természetet és izgalmasnak találod a barlangok világát? Kirándulásainkon végig járjuk a hosszú hegybelsőket, megismerjük keletkezésük, alakulásuk történetét. Bukósisakba bújunk, térképpel és zseblámpával tájékozódunk, forró nyári napokon a barlangok hűvös kövei között expedíciózunk! Tarts velünk!

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 19. 000 Ft.

Tánctábor - június 25-29., augusztus 27-31.

tánctábor 2Izgalmas koreográfiákkal, a nyár legnagyobb slágereivel és egy szuper csapattal várunk a tánctáborban! A tábor végére több táncstílusban is otthonosan fogsz mozogni, és mindezt társaiddal a színpadon be is mutathatod!
Szabad egy táncra? Ha elmúltál 8, de még nem vagy 14, köztünk a helyed!

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft.

Állítsuk meg az időt! - június 25-29.

Állítsuk mega z időtHa unod, hogy mindig mindenhová sietned kell és az igazán fontos dolgokra sosem marad időd, akkor gyere velünk táborozni! Kirándulunk, fa tövében piknikezünk, patak partján kincset gyűjtünk, beszélgetünk, játszunk és alkotunk… lesz rá időnk!

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft.

Bazi nagy görög tábor - július 2-6., augusztus 27-31.

Görög gyerkekHallottad már, hogy Görögország az európai kultúra bölcsője? Olvastál már Aphrodité almájáról és Poszeidon haragjáról? Szeretnél ókori görög istenek jelmezébe bújni, részt venni egy ókori Olimpián, színházast játszani, szirtakit táncolni és buzukit pengetni? Akkor táborunkban a helyed! Az egy hétből természetesen a szieszta, a görög saláta és a tzatziki sem maradhat ki!

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft.

Számítógépes tábor Bernecebarátiban - július 9-15.

Számítógépes táborHa elmúltál 10 éves, szeretsz számítógépezni és kirándulni, gyere velünk táborozni! Számítógépes stratégiai játékokkal játszunk, új programokkal ismerkedünk… de aggodalomra semmi ok: a „kockulások” közepette azért a természetben is sok időt töltünk.

A tábor díja (szállás, utazás, étkezés): 35.000 Ft/hét.

Kalandtábor Csemőn - augusztus 7-11.

kaland táborCsemő, kalandtáborunk idei helyszíne, a „legvirágosabb úti cél” Magyarországon. Távol a fővárostól vetélkedőkkel, portyákkal, kézműves foglalkozásokkal és nagy kirándulásokkal várunk! Táborozz velünk, kiszakadunk a városi nyüzsgésből és a természetben töltődünk fel!

A tábor díja (szállás, utazás, étkezés): 30.000 Ft.

Napsütötte Itália - augusztus 21-24.

Napsütötte itáliaCsizmaország földjén olasz módra gesztikulálunk, tarantellát járunk, híresen finom pizzát sütünk, agyagedényt készítünk, „római partokra” hajózunk és ókori romok között, cézárok nyomában portyázunk! Táborozzatok velünk, elhozzuk nektek a napfényes Itáliát!

A tábor díja: 14.000 Ft/4 nap.